Serghei Lomtev - Personal Trainer Gorinchem

 

Ik ben Serghei Lomtev, de eigenaar van Personal Training Gorinchem. Ik ben gediplomeerd fysiotherapeut, fitness instructeur, personal trainer en sportmasseur met ruime werkervaring.

Mijn diploma fysiotherapie behaalde ik in het jaar 2015 aan de Hanze Hogeschool in Groningen. In Werkendam ben ik werkzaam als fysiotherapeut.

In 2010 studeerde ik af aan de sportopleiding Cios in Heerenveen. Na landelijke basketbalcompetitie gespeeld te hebben, heb ik mij volledig gericht op gezondheid en bewegen. 

Ik heb ervaring met het verzorgen van personal training lessen zowel binnen als buiten, persoonlijke trainingsschema's maken en specifieke voedingsplannen opstellen. 

Passie voor bewegen

Al van jongs af aan heb ik altijd een passie gehad voor sport en bewegen. Ik ben vaak buiten om een stukje te hardlopen of te fietsen, een potje basketballen of bij een bankje kracht-conditie training doen. Bij Personal Training Gorinchem wil ik u helpen met  het behalen van uw gewenste sportdoelen en daarbij wil ik dat positieve effect van sporten in de buitenlucht met u delen.

 

Serghei Lomtev, Personal Training Gorinchem