Sportmassage (ook op locatie)

 

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is een sportmassage niet voorbehouden aan sporters alleen; het is geschikt voor iedereen die baat kan hebben bij een intensieve massage. Een sportmassage is namelijk een stevige massage waarbij door kneden, drukken en strijken spanningen in het lichaam worden verminderd. Het gaat stijfheid en vermoeidheid van spieren tegen en kan prestaties en ook sportprestaties daarmee verbeteren. Ook heeft een sportmassage een stimulerende werking op het herstel na een lichamelijke inspanning.

Daarnaast kunt u ook rekenen op persoonlijk advies om eventuele klachten in de toekomst te verminderen of te voorkomen, zodat bepaalde knopen in het lichaam niet steeds terug hoeven te komen.

Dry Needling

 

Dry Needling is een effectieve therapie die zich richt op het verlichten van spierpijn en spanning door het inbrengen van dunne naalden in zogenaamde triggerpoints. Deze triggerpoints zijn pijnlijke knopen in de spieren die vaak verantwoordelijk zijn voor pijnklachten. Door de naaldjes in deze punten te plaatsen, worden de spieren gestimuleerd om te ontspannen en kan de doorbloeding verbeteren. Dit proces bevordert het natuurlijke herstel van het lichaam en vermindert pijnklachten aanzienlijk. Deze behandeling is vaak een goede aanvulling op een sportmassage en kan snel verlichting bieden bij langdurige spierproblemen.

 

Sportmassage kan worden gecombineerd met een Dry Needling-behandeling. Het is ook mogelijk om alleen voor een Dry Needling-behandeling te kiezen.

Tarieven sportmassage/dry Needling

Sportmassage 60 min €65

Sportmassage 30 min €35

Spormassage Personal Training Gorinchem