Personal Training in Gorinchem

 

Bij Personal Training Gorinchem kan iedereen persoonlijke 1-op-1 sportbegeleiding krijgen. 

U hoeft geen specifieke conditie te hebben om te beginnen met personal training, want alle oefeningen zullen altijd volledig op uw persoonlijke situatie afgestemd zijn.

 

Kennismaking en persoonlijk sportplan

Bij onze eerste ontmoeting gaan wij samen uw sportdoelen bespreken. Ook wordt er gebruikt gemaakt van een intakeformulier om uw gezondheid in kaart te brengen. Als fysiotherapeut wil ik graag op de hoogte zijn van uw eventuele lichamelijke klachten of blessures. Daarnaast meet ik uw bloeddruk, gewicht, hartslag en (eventueel) omvang.

Met alle informatie die ik van u heb, maak ik een speciaal voor u op maat gemaakt sportplan. Het sporten kan nu beginnen!

 

Sportsessies 1-op-1

Tijdens onze eerste sportsessie zal er op conditie en kracht getest worden. Met de resultaten kunnen we een gericht oefenschema opstellen. U mag voor de training makkelijk zittende (sport)kleding aantrekken en stevige, goed passende sportschoenen. Verder is het handig om een bidon gevuld met water mee te nemen, net als een handdoek.

De sportsessies zijn gevarieerd en er wordt gebruik gemaakt van oefenmateriaal; dumbbells, elastieken en een oefenbal, maar ook van uw eigen lichaamsgewicht.

De buitenlocatie wordt naar uw wensen bepaald. Als u liever thuis wilt sporten, dan kan dat altijd, want het benodigde trainingsmateriaal wordt altijd zowel naar de buitenlocatie als aan huis meegenomen.

De sportsessies zijn altijd 1-op-1. Zo kan er nauwkeurig gelet worden op uw techniek en juiste ademhaling om overbelasting te voorkomen. Er mag altijd één extra persoon mee doen met de training.

Ook tijdens de sportsessies wordt uw hartslag gemeten en zo nodig kunnen de oefeningen naar wens aangepast worden.

Bij Personal Training Gorinchem gaat het niet alleen om het sporten. Ook uw leefstijl, voedingspatroon en lichaamshouding kunnen invloed hebben op uw sportprestaties. Samen zorgen wij er voor dat u een speciaal voor u geschikt leefstijlplan krijgt.

 

Personal Training Gorinchem
Sporten in een natuurlijke omgeving
Persoonlijk sportplan bij Personal Training Gorinchem