Home » Sportmassage

Sportmassage

 

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is een sportmassage niet voorbehouden aan sporters alleen; het is geschikt voor iedereen die baat kan hebben bij een intensieve massage. Een sportmassage is namelijk een stevige massage waarbij door kneden, drukken en strijken spanningen in het lichaam worden verminderd. Het gaat stijfheid en vermoeidheid van spieren tegen en kan prestaties en ook sportprestaties daarmee verbeteren. Ook heeft een sportmassage een stimulerende werking op het herstel na een lichamelijke inspanning.

 

De sportmassages worden aan huis verzorgd. Zowel de mobiele massagetafel, de handdoeken en de massageolie worden meegenomen. Daarnaast kunt u ook rekenen op persoonlijk advies om eventuele klachten in de toekomst te verminderen of te voorkomen, zodat bepaalde knopen in het lichaam niet steeds terug hoeven te komen.

Tarieven sportmassage

Sportmassage aan huis 60 min € 60,-

 

Ook voor sportmassage hebben wij de nodige corona-maatregelen getroffen. Zo draagt de behandelaar een mondmasker en (eventueel) handschoenen. Handen worden voor en na de behandeling gewassen, de behandeltafel wordt na de behandeling gereinigd. Ook de handdoeken gaan na de massage in een afgesloten zak. Voor uw eigen hygiëne mag u altijd gebruik maken van eigen handdoeken.

 

Spormassage Personal Training Gorinchem